Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Η e-karditsa προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες φιλοξενίας των ιστοσελίδων σε server εγκατεστημένους σε δίκτυα υψηλής ταχύτητας και απόδοσης. Η φιλοξενία γίνεται στις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Η e-karditsa με βάση τις δικές σας ανάγκες αναλαμβάνει την ανάλυση-σχεδίαση-υλοποίηση καθώς και τη συντήρηση υπάρχουσας ιστοσελίδας κάθε τύπου και σκοπού.
Διαφήμηση και Προβολή
Η e-karditsa αναλαμβάνει τη σχεδίαση φυλλαδίων, αφισών, λογοτύπων, banners και κάθε τύπου έντυπα, διαφημιστικού σκοπού, για την προβολή σας σε όλους τους τύπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Γραφιστικά

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες ΠληροφορικήςΗ εταιρία μας, αν και είναι μια νέα επιχείρηση, στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία και εκπαίδευση των ιδιοκτητών και συνεργατών της, παρέχοντας έτσι τα απαραίτητα προσόντα και υπηρεσίες για την προώθηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών της.Παρέχουμε σχεδιασμό, κατασκευή, συντήρηση, φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς και διαδικτυακών εφαρμογών σε ιδιωτικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιθυμούν την προώθηση των προϊόντων και των αγαθών τους μέσα απο το πιο πιστοποιημένο μέσο διαφήμισης και προβολής. Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρονικών σας υπολογιστών παρέχοντας την αδιάλειπτη και χωρίς προβλήματα εργασία σας, καθώς και την παραμετροποίηση, αναβάθμιση, εγκατάσταση των υπολογιστών σας άμεσα, με σκοπό την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεών σας. Επίσης μέσω των ειδικών συνεργατών και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσας προγράμματα και εφαρμογές όπως εσείς τα ζητήσετε σε συγχρονες γλώσσες προγραμματισμού.

Τέλος παρέχουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και την δυνατότητα επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο μέσω της ειδικής σελίδας είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου, δίνοντας στους πελάτες μας εγκαιρα τεχνική υποστήριξη αλλα και υπηρεσίες Web Consulting.


Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας
Καλή πλοήγηση

Προσφορές

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από το δικτυακό μας τόπο με 100 € το έτος. Η προσφορά αφορά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με το υλικό που επιθυμείτε και την φιλοξενία της στη διεύθυνση
www.e-karditsa.gr/user
και
user.e-karditsa.gr
Επίσης σας παρέχονται τρια email της μορφής
name@user.e-karditsa.gr
Μετά το πρώτο έτος η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας θα πραγματοποιείτε με 60 € το έτος.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
στην διεύθυνση
PcPlus
Computer Shop
Σταμούλη 10
Καρδίτσα
τηλ. 24410 - 23248
Φαξ. 24410 - 23648

Ανάπτυξη Εφαρμογών

Η e-karditsa διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές και αναλυτές οι οποίοι αναλαμβάνουν την ανάλυση, σχεδιασμό και την υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων και εφαρμογών όπως εσεις τα ζητήσετε σε σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού.
Εγκατάσταση - Αναβαθμίση
Η e-karditsa αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών (αφορά υλικό και λογισμικό), μελέτη και εγκατάσταση δικτύου, εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης, καθώς και εγκαταστάσεις server
Τεχνική Υποστήριξη
Η e-karditsa προσφέρει μια σειρά από πακέτα τεχνικής υποστίρηξης για λογισμικό, υλικό και δικτυακές εγκαταστάσεις με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων.

..::Η IP σας, 3.226.72.194 ,καταγράφεται για λόγους ασφαλείας.
Μην κάνετε κακή χρήση του συστήματος::.
Διαχείριση Δικτυακού Τόπου : Μεσιακάρης Παναγιώτης
Copyright © 2004 - 2009 - PcPlus