Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Η e-karditsa προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες φιλοξενίας των ιστοσελίδων σε server εγκατεστημένους σε δίκτυα υψηλής ταχύτητας και απόδοσης. Η φιλοξενία γίνεται στις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Η e-karditsa με βάση τις δικές σας ανάγκες αναλαμβάνει την ανάλυση-σχεδίαση-υλοποίηση καθώς και τη συντήρηση υπάρχουσας ιστοσελίδας κάθε τύπου και σκοπού.
Διαφήμηση και Προβολή
Η e-karditsa αναλαμβάνει τη σχεδίαση φυλλαδίων, αφισών, λογοτύπων, banners και κάθε τύπου έντυπα, διαφημιστικού σκοπού, για την προβολή σας σε όλους τους τύπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Γραφιστικά

Διαφήμιση και Προβολή

Η e-karditsa αναλαμβάνει τη σχεδίαση φυλλαδίων, αφισών, λογοτύπων, banners και κάθε τύπου έντυπα, διαφημιστικού σκοπού, για την προβολή σας σε όλους τους τύπους Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Επίσης υπάρχει δυνατότητα διαφήμισης μέσω της ιστοσελίδας της e-karditsa με τους εξείς τρόπους:

  • Διαφήμιση με banners σε διάφορα μεγέθη με μόνιμη εμφάνιση ή εμφάνιση σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

 

  • Διαφήμιση με αναλυτική παρουσίαση στην ιστοσελίδα της e-karditsa, σε μορφή κειμένου ή με απλή ιστοσελίδα με πληροφορίες εντός της ιστοσελίδας του e-karditsa ή ως υπερσύνδεσμος προς την αντίστοιχη ιστοσελίδα συνοδευόμενος από κάποιο κείμενο ή εικόνα.

 

Επίσης η e-karditsa διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για τη σωστή μελέτη, το σχεδιασμό και τη άρτια δημιουργία ηλεκτρονικών εκδόσεων πολυμέσων (multimedia), σε CDROM, DVDROM για κάθε τύπο περιεχομένου.Επιπλέον μπορούμε να . αναλάβουμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ηλεκτρονικες εκδόσεις πολυμέσων για διαφημιστικούς σκοπούς και για σκοπούς προβολής και ανάδειξης επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

Προσφορές

Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσα από το δικτυακό μας τόπο με 100 € το έτος. Η προσφορά αφορά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με το υλικό που επιθυμείτε και την φιλοξενία της στη διεύθυνση
www.e-karditsa.gr/user
και
user.e-karditsa.gr
Επίσης σας παρέχονται τρια email της μορφής
name@user.e-karditsa.gr
Μετά το πρώτο έτος η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας θα πραγματοποιείτε με 60 € το έτος.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
στην διεύθυνση
PcPlus
Computer Shop
Σταμούλη 10
Καρδίτσα
τηλ. 24410 - 23248
Φαξ. 24410 - 23648

Ανάπτυξη Εφαρμογών

Η e-karditsa διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές και αναλυτές οι οποίοι αναλαμβάνουν την ανάλυση, σχεδιασμό και την υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων και εφαρμογών όπως εσεις τα ζητήσετε σε σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού.
Εγκατάσταση - Αναβαθμίση
Η e-karditsa αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και αναβαθμίσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών (αφορά υλικό και λογισμικό), μελέτη και εγκατάσταση δικτύου, εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης, καθώς και εγκαταστάσεις server
Τεχνική Υποστήριξη
Η e-karditsa προσφέρει μια σειρά από πακέτα τεχνικής υποστίρηξης για λογισμικό, υλικό και δικτυακές εγκαταστάσεις με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υπολογιστικών συστημάτων.

..::Η IP σας, 44.220.44.148 ,καταγράφεται για λόγους ασφαλείας.
Μην κάνετε κακή χρήση του συστήματος::.
Διαχείριση Δικτυακού Τόπου : Μεσιακάρης Παναγιώτης
Copyright © 2004 - 2009 - PcPlus